Szimatolós (scent discrimination) tanfolyamok

Elérhető online és személyes oktatási formában is.
Személyes részvétel esetén a részvételi feltételek: középhaladó tanfolyam elvégzése, minimum 7 hónapos kor, Kutyákkal/emberekkel megfelelően szocializált - nem agresszív- az eb

Online indul: 2024.02.11. 08:00

Sok iránya van manapság a kutyák szaglását célzó képzéseknek, mi ezek közül a "scent discrimination" vonalat képviseljük a sulin. A lényege, hogy a kutya megtanulja kiválasztani a gazda szagmintáját több másik közül. Ebből a könnyebb verzió, amikor a gazda cipőjét kell megjelölni, a nehezebb pedig, amikor a gazda által megfogott szagfát kell beapportozni a többi közül. (5 fa közüli egyszeri választás

A szimatmunkát online és személyes formában is oktatjuk. Személyes részvétel esetén 7 alkalommal találkozunk a sulin és a csoportban maximum 5 résztvevő lehet, így biztosított a megfelelő figyelem.

Online oktatásról bővebben

A szimatmunkát emellett online formában is el lehet sajátítani, fel lehet építeni, amiről lentebb olvashatsz:

Online, de hogyan?

A tanfolyam egy zárt Facebook csoportban fog zajlani, ahova minden héten kerül fel több lecke. A csoport a tanfolyam alatt és után is elérhető lesz, nem kell fix időpontban a gép előtt ülnie senkinek, akkor foglalkozik az éppen aktuális feladattal, amikor neki belefér az idejébe.

Mikor?

A csoport mindig az előre jelzett napon nyílik meg és 15 héten keresztül lesz nyitva, ebből 7 hétig aktív leckékkel, utána gyakorlásokkal, közös challenge-kel.