Mit kínálunk? Kutyás oktatásokat személyre szabottan!

Csoportos képzések

A csoportos órák lényege, hogy ingerdús/ érdekes környezetben - a városi tanfolyam kivételével :más elengedett kutyák között - , póráz nélkül tanulják meg a gazdik, hogyan is kell kezelni, irányítani a kutyájukat. A tanulás kis csoportokban (maximum 10 fő) történik, ezzel elősegítve, hogy mindenkire elegendő és minőségi idő jusson, és az érzékenyebb kutyák is be tudjanak illeszkedni.

Az órák körülkerített pályán zajlanak -kivétel a behívó & a városi tréning - ahol 2 feladat között az ebek szabadon, póráz nélkül bandázhatnak oktatói felügyelet mellett. A gyakori elengedések teret adnak a nagy játékoknak, így a kutyánk kellően elfárad, és szociális életet is él. Ezekből a nagy játékokból hívjuk be őket egy kis közös tanulásra, feladatozásra, majd újra mehetnek vissza haverkodni. Egy kis kergetőzés után ismét behívjuk őket és tanulunk tovább. Ezek ismétlődnek minden órán újra és újra.

Figyelem!

Helyeket foglalni csak írásos jelzés után tudunk, mert így tudjuk biztosítani, hogy nyomonkövethetőek legyenek a jelentkezések.

Jelentkezéshez/bővebb információ kéréséhez írj nekünk a lenti gombra kattintva.

Online tanácsadás

Sok elméleti kérdésed van, nem teljesen tudod rendszerben elhelyezni az egyes viselkedéseket?

Az online tanácsadás olyan esetekben ideális, amikor leginkább elméleti kérdésekben kérnél segítséget, nem pedig technikaiban. (Pl. pórázas sétát nem fogunk tudni online megtanítani)

Csak, hogy pár példát említsünk, amikor tökéletes lehet:

  • szobatisztaság
  • általános energialevezetés
  • szeparációs szorongás, kennelbe szoktatás
  • kölyök érkezésével kapcsolatos tudnivalók

Ára: 7000.- Ft / 60 perc

Időpont foglalás a gombra kattintva.

Egyéni órák (személyesen)

Mikor javasoljuk a külön foglalkozásokat?


  • ha a gazdi nem tud heti rendszerességgel tanfolyamra járni,
  • ha olyan problémájuk van, amit a kutya nem produkál idegen helyen, idegen környezetben,
  • ha nem illeszthető be fajtársai közé, szocializációs problémái vannak.

Az egyéni óra előnye, hogy kiemelten lehet egyes problémákkal foglalkozni, amire csoportban nem lenne lehetőség, hátránya viszont, hogy nem a fajtársai között van, így a szociális igényei nem elégülnek ki.

Időpontja: egyéni megbeszélés alapján rugalmasan

Ára: 10.000.- Ft/alkalom