Klubok

Futi Extra - szintentartó klub


Ügyességi klub


Obedince szakkör


Milyenek a klubfoglalkozások?

Klubfoglalkozásoknak hívjuk azokat a heti rendszerességű, de nem tanfolyami rendszerű oktatásokat, ahol a kutyások hétről-hétre minőségi időt tölthetnek a kutyájukkal csoportokban. 

A feladatok között elengedjük a kutyákat, így hasonlóan a tanfolyamainkhoz, itt is bandázhatnak és tanulhatnak egyszerre. A Kluboknak mindig más a témája, de ha a gazdik közül bárki hoz egy problémát, vagy feladatot, amivel foglalkozni szeretne, akkor arra is van mód. 

A lényeg a jókedvű kutyázás és az összetartó kutyás közösség kiépítése. 

Kik jöhetnek?

A Klubfoglalkozásokra olyan kutya-gazdi párosokat várunk, akik már elvégeztek képzéseket, a kutyájuk alapvetően kézbentartható, jól kezelhető, valamint jól működik csoportban is és szeretnének továbbra is együtt tanulni, fejlődni. Mint minden képzésünkben, itt is pozitív megerősítéssel, jutalomfalattal, vagy játékkal dolgozunk. 
Mivel különböző képzettségi szint szükséges a foglalkozásokhoz, ezért a részvételi feltételeket lentebb részletezzük. Foglalkozások témái


1 .Futi Extra - szintentartó Klub 

Részvétel feltétele: Középhaladó tanfolyamot végzett kutyusok és gazdáik jöhetnek.
A FutiExtra a régi felügyelt futi nagytesója. Itt is a hangsúly a szocializáción és bandázáson van, ahogyan régen is, viszont szeretnénk, ha a gazdik sem dőlnének hátra a padokon, hanem a bandázás közben pár feladat erejéig újra "kutyás módba" kapcsolódnának. 
Az új futira azért volt szerintünk szükség, mert sokszor tapasztaljuk, hogy 1-1 tanfolyam elvégzése után a kutya-gazdi párosok kapcsolata romlik, mert már nem töltenek annyi minőségi időt együtt, nem kalandoznak, vagy tanulnak együtt. Szeretnénk, ha hetente egyszer 60 percre a gazdi figyelme csak a kutyáé lenne, akivel továbbra is tudatosan foglalkozik. A Futi Extra azért nem olyan intenzív tanulás, mint ahogyan egy tanfolyamban megszokhattátok, inkább
szintentartó jellege van. alapvető feladatokat ismétlünk, házi versenyeket szervezünk a nagy futkározások között pár perc erejéig.

2. Ügyességi Klub 

Részvétel feltétele: Haladó tanfolyamot végzett kutyusok és gazdáik jöhetnek. 
No itt már ugyanolyan intenzitással és annyit tanulunk, mint egy rendes tanfolyamban. A cél nem a szintentartás, hanem sokkal inkább a fejlődés, saját határaink leküzdése.
Az ügyességi klubban, mint a neve is elárulja, leginkább ügyességi feladatok vannak, távolról irányítások, trükkök, vagy éppen egyensúly- és testtudatosság fejlesztése. Klikkerrel tanulunk, sokat "formálunk", igazán megdolgoztatjuk a gazdik és kutyáik figyelmét. 
A sok tanulás mellett persze itt is van lazítás és bandázás a feladatok között, amikor elengedjük az ebeket egy nagy játékra.


3. Obedience szakkör

Részvétel feltétele: Haladó tanfolyamot végzett kutyusok és gazdáik jöhetnek. 
Mint a neve is sugallja, alapvetően az Obedience sport után érdeklődöket várjuk erre a Klubra, de az is megtalálja benne a szépséget, aki nem sportolni szeretne, csupán szereti az engedelmességi ágazatot. A tanulás során szintén pozítív megerősítést használunk, de nagyon nagy hangsúly van azon, hogyan tudunk a kutyánk számára tényleg egy jójedvű edzést összerakni, ahol EGYÜTT dolgozunk és az egész egy jó buli mindkét fél számára.
Legyen a hét fénypontja egy kis engedelmesezés. :)


Minden foglalkozás heti rendszerességű, előre meghatározott időpontban van. Bérletrendszerben látogathatóak, az árakról bővebben itt tudtok olvasni: kattints ide